2013-11-12 08:13:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Végre szép nap virradt önre!

Napi horoszkóp november 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nyugodt napja lehet: a világ akár felfordulhat maga mellett, önt ma akkor sem lehet kimozdítani álmatag nyugalmából. Talán furcsállja is a környezete, de ne bánja, ha akár bolondnak nézik is. A valóság mindig az álmokból nő ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hajszolják, vagy önmagát hajszolja: végeredményben mindegy. Nem kell mindent elvállalnia, amit nem is tart igazán önre szabott feladatnak. A pénz sem lehet elég érv, de ha ráadásul meg sem fizetik, és kedvére sincs, akkor mondjon nemet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jogi problémái akadhatnak. Szerencsére az ügyei jó kezekben vannak, de ne számítson gyors eredményre. Most a türelem lehet a legfőbb fegyvere. Bízzon abban, hogy az ellenfele unja meg előbb, és adja majd be a derekát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Végre szép nap virradt önre! Felszabadultnak érzi magát, mintha súlyos terheket vettek volna le a vállairól. Minden oka meg lehet a vidámságra. Valami új van kialakulóban, aminek a régi csak előfutára volt. Nem baj, ha elmúlik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A viharfelhők gyűlnek a feje felett. Talán valamilyen kötelességét elhanyagolta, s ezért nehezményez önre a főnöke. Az kevés, hogy kedvességgel, ajándékkal akar bevágódni nála. Először tegye a dolgát, s csak azután pitizzen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valamilyen anyagi természetű problémájára, mely már régóta nyomasztotta, végre megoldást találhat. Akármily nehéz is, mégis tanulságos is lehet ez a dolog. A családi veszekedés csak ürügy egy jó kibékülésre, összebújásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy érzi, a kapcsolatában, a munkahelyén is mindig ön az, aki a legtöbbet alkalmazkodik. Ma végre önállósodni lenne kedve. A mai nap ezért leginkább a magányos munkálkodásnak kedvez. Ha lehet jó távol mindentől és mindenkitől.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehéz ma elhitetnie a főnökével, hogy odaadó munkaerő. Álmosnak és túlterheltnek érzi magát, legszívesebben csak ücsörögne és pasziánszozna. Próbáljon meg inkább a háttérbe húzódni, mert passzivitása ma nagyon szemet szúr.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha ma este társaságba hívják, ne mondjon nemet. Persze, akármilyen jól is érzi magát, azért gondoljon arra is, hogy holnap munkába kell mennie. De mégse hagyja ki: valakivel megismerkedhet, aki jelentőséget kap az életében.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A magánélete nem éppen úgy alakul, ahogy azt eltervezte. De ne aggódjon emiatt, az élet néha nagyobb mester, mint a belátó gondolkodás. Bízzon a váratlan lehetőségben: a véletlenek összejátszása ma szerencsét hozhat önnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Új ismerősei idővel csalódást okozhatnak önnek. De csak akkor, ha túlságosan kitárulkozik előttük, ha túlságosan odaadóan mondja el legbelsőbb titkait. Ez esetben ne csodálkozzon, ha holnap, rosszindulatú pletykákkal találkozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy ismerőséről, rokonáról érkező aggasztó hírek nagyon megviselik önt lelkileg. Mielőtt sírva fakadna, járjon utána az igazságnak. Talán az nem is olyan fekete, mint mondják. És ha módjában áll, segítsen az illetőn, előzze meg a bajt!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: